Panelhvid

Panelhvid

HVIDT TRÆLOFT I EN HÅNDEVENDING

Ny Trip Trap specialmaling giver ethvert træloft en dækkende hvid farve med en lækker blød og ultramat overflade.

Et hvidt loft får hele rummet til at virke både lysere og meget større. Ligeledes sætter det lige prikken over i’et, når man bag den matte hvide overflade på diskret og elegant vis kan skimte en træstruktur.

Dette er lige præcis den effekt, som boligejerne kan opnå med en ny specialmaling fra Trip Trap WoodCare i Lunderskov. Nyheden hedder Trip Trap Panelhvid Dækkende og er en helmat specialmaling, der kan anvendes på såvel ubehandlede som tidligere lakerede træprofilbrædder til lofter og vægge. Resultatet bliver under alle omstændigheder en ren hvid farve med en lækker blød og ultramat overflade, der følger træets flotte naturlige strukturer.

Den nye maling kan både pensles og rulles på og har yderligere den praktiske fordel, at man både skal grundbehandle og slutmale med det samme produkt. Malingen skal påføres to gange for at undgå gennemslag af nikotin og farvestoffer fra træet samt for at opnå den dækkende farve.

Trip Trap Panelhvid Dækkende er vandbaseret og fremstillet helt uden tilsætning af parfume og kunstige farvestoffer. MAL-koden, som er et mål for sundhedsrisikoen ved at anvende midlet, er den lavest tænkelige, nemlig 00-1. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at tage særlige forholdsregler som for eksempel udluftning ved arbejdet.

Trip Trap Panelhvid Dækkende leveres i en 2,5 liters spand, der rækker til omkring 8-10 kvadratmeter færdigbehandlet loft. Malingen forhandles sammen med Trip Traps øvrige store sortiment af træplejemidler i byggemarkeder, farvehandler og tømmerhandler landet over samt i Trip Trap forretningerne.

Udviklet i drupal